0

Jag älskar den här butiken #blogg100

20130426-231047.jpg

Det har varit några riktigt mysiga dagar i Kränkubutiken i Visby. I går så var det kvällsöppet till 21 och temat var guld för att fira ut ett år som årets stadskärna. För ett år sedan skapade vi ett Guldte för att fira när
vi blev årets stadskärna och nu gjorde vi om den bedriften. Eftersom teblandare senior var på semester föll lotten på teblandare junior (jag) att skapa denna blandning. Jag utgick från det tidigare konceptet med ett svartgrönt te men lockades av lite mer fruktiga influenser med bl a smultron, ingefära, apelsin och vanilj. Jag blev nöjd med blandningen och har fått positiv feedback. Igår och idag har vi bjudit på en kopp Guldte i butiken tillsammans med lite choklad och man kan även få med sig en provpåse med smaksatt Hasselnötskaffe. Det har legat en skön stämning över butiken och jag har älskat jobbet lite extra.

När jag tittade på Kränkus Facebooksida nu på kvällen var det en kommentar jag inte kunde tyda.

”me encanta esta tienda.”

Är det spam? Vad står det? Måste jag radera? Jag körde den i Google translate och sitter nu med ett leende på läpparna.

20130426-231055.jpg
Jag älskar den här butiken.

Ps. Vi bjuder på en kopp Guldte hela helgen. Ds.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...