Arkivet?

Jag har insett att jag skriver för att förstå. Och för att minnas. Men det är först när jag sätter ord på t ex filmer, musik, reklam eller andra händelser i mitt liv som jag verkligen får huvudet runt dem. När jag tvingas återberätta och förklara, först då hör jag mig egen röst, på något vis. Så det här är min personliga blogg, där jag skriver om mina personliga intressen. Arkiverat för mig själv och för andra på internet. Familjebloggen hittar du på Hemma hos: Oskar, Josefin, Gusten & Julie.

”Jag tror att jag bl a twittrar och facebookar för att närma mig andra, och att jag bloggar för att närma mig mig själv.”

Oskar vem?

Jag är en medievetare med rötter från Gotland. Jag flyttade till Lund och kärleken 2003 och återvände till Visby sommaren 2010 med två barn och en utbildning. Jag har främst läst Medie- och kommunikationsvetenskap och Filmvetenskap vid Lunds universitet och jag brinner lite extra för film och TV. Jag tittar dock mer än gärna på bra reklam, snygg design och välspelad basket. Och jag lyssnar gärna på Bob Dylan och intressanta människor. Bland mycket annat. Bjud mig på en kopp kaffe och vi är vänner för livet.

Just nu satsar jag på familjeföretaget och tebranschen, där jag både blandar te och sköter om reklam och produktutveckling. En otroligt stimulerande mix.

Men nog om mig här – Helen aka @rockspindeln har ändå sagt det bättre.