2

Dylan med söner och bröder #blogg100

Året var 2011 och plötsligt hände det. Några av mina största musikidoler stod där på samma scen. Det var under den 53:e amerikanska Grammisgalan som någon fick snilleblixten att sammanföra två uppstickare och en legendar. Jag kan se klippet om och om igen. Hur fantastiskt bra både Mumford & Sons och The Avett Brothers är på sina olika vis. Och hur glada och uppspelta de är av att få stå på samma scen som Bob Dylan. Och hur allt kulminerar i en riktig folk(musik)fest.

Nästa helg är det jag som står i publikhavet på Debaser Medis och tittar på The Avett Brothers. Gott mos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • http://www.facebook.com/maria.lind.376 Maria Lind

    Wow! Vilket fantastiskt uppträdande. Och precis, så jäkla nöjda och glada de är över att få spela ihop med Bob.
    Det här har jag helt missat. Jag måste erkänna att jag knappt visste vilka The Avett Brothers i början av 2011, men Mumford borde ha fått mig att kolla upp det här.
    Ser galet mycket fram emot nästa lördag!

  • Pingback: The Avett Brothers #blogg100 | Arkivet – av Oskar Dahlbom