1

Vegetariskt middagstips #blogg100

20130219-215815.jpg

Idag lagade vi något gott och riktigt enkelt så jag tänkte att jag borde tipsa om det.

Börja med att kasta på lite moghrabiah och låt koka 20 minuter. Skär champinjoner och squash och stek i panna. Pressa ner två vitlöksklyftor och krydda med salt och peppar. Stek halloumi och gör en sallad med ruccola, bladspenat och körsbärstomater. Rör ihop en salladsdressing av dijonsenap, olivolja, balsamicoglaze, salt, peppar och vatten.

Smörig moghrabiah, salt halloumi, syrliga tomater, vitlökiga grönsaker och en fräsch sallad med dressing. Allt funkar väldigt väl tillsammans. Servera och njut!

20130219-230510.jpg

20130219-230538.jpg

20130219-230556.jpg

20130219-230614.jpg

20130219-230626.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • http://www.facebook.com/maria.lind.376 Maria Lind

    Åh, det måste vara himmelskt gott! Tack för att du delar med dig.

    Attans, jag har inte sett de är ”bollarna” sedan vi köpte ett paket för många år sedan (och Åke stoppade in en ”boll” i näsan som vi snudd fick åka till sjukhus och ta bort den ;-) . Har tänkt på dem och att de var väldigt goda. Och så kommer detta recept precis lagom till att Åke börjat äta glutenfritt. Typiskt!
    Får göra detta någon gång när barnen inte är hemma :-)