3

Jag (hjärta) Visby #blogg100

20130126-233119.jpg

Jag älskar Visby. 1982 föddes jag här. Jag växte upp en mil söder om stan och först när jag var 15 år flyttade hela familjen in till hjärtat av Gotlands pärla. Jag träffade många av mina nuvarande vänner under gymnasietiden. Jag träffade mitt livs kärlek på nätet. Hon bodde i Lund. Jag flyttade härifrån. Vi bodde i Lund i sju år. Vi fick två barn och flyttade hem igen 2010. Jag kallade det för en femårsplan för att inte skrämma upp mig själv som hemvändare. Snart har tre år gått och vi har älskat varje minut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • http://www.facebook.com/nina.ruthstrom Nina Fd Frölander Ruthström

    Visby är en underbar stad. Fast nu kände jag mig otrogen. Jag älskar Lummelunda också. Nästan lika mycket.

    • http://oskardahlbom.se/blogg Oskar Dahlbom

      Ja, och det har gått riktigt fint att vända hem. Det är inte samma stad som jag lämnade, fast mycket är sig likt. Jag måste helt klart hänga lite mer i Lummelunda! :)

  • Pingback: Lund – London – Lund #blogg100 | Arkivet – av Oskar Dahlbom