2

Mer film 2011


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1778

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1779

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1922

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1923

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1847

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1848

Jag var i allmänhet lite besviken på mitt filmtittande 2010. Men jag var i synnerhet  besviken på mitt filmtyckande 2010. 2009 hade jag samlat betydligt fler tankar kring varje film jag såg, men 2010 fanns det verkligen inte tid över.

Därför lånar jag denna idé från Per Perstrand och tänker skriva något här på bloggen om varje film jag ser 2011. Eller nästan varje film i alla fall, och verkligen om varje ny film från 2011. Då blir det ju lite lättare att få ihop topplistorna i slutet på året.

Jag skapade ett nytt flickrkonto enbart för detta. Så att jag snabbt kan plocka en bild på filmpostern, skriva några ord och blogga på språng, direkt när jag sett filmen och oftast från mobilen. Det borde underlätta detta åtagande något.

Nu kör vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...