0

Sommaren 2013

Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt och gjort om mitt liv. Jag har aldrig designat så mycket som under den tiden, och det var väldigt roligt att skriva om utvecklingen av Kallbryggt Kaffi.

Men hur gick det sen?

Jo tack, Kaffit blev varmt mottaget och säljer riktigt bra. Min lilla bebis har blivit stor! Kika gärna på alla fina bilder från kunder som jag samlat på Pinterest.

Kort därefter lanserade Kränku två stycken isteer som jag också arbetat med under en längre tid. Så nu är vår kyl full av riktigt läskande och kylda drycker. Titta gärna förbi butiken nästa gång du är i Visby!

Mina t-shirtdesigns som jag tog fram under #blogg100 har faktiskt sålt lite också. Jag gillar verkligen Redbubble och kan varmt rekommendera alla (hobby)designers att lägga upp lite arbeten där. Man väljer profiten själv och handlar man sin egen design lägger Redbubble självklart inte på något extra och man får en riktigt prisvärd tröja. Man kan även lägga upp designs privat och jag tycker det går betydligt snabbare och enklare än t ex Spreadshirt. Tröjor från Redbubble och Threadless är allt jag bär dessa dagar.

 I'M NOTHING WITHOUT MY BANJO

Så, nu ska jag försöka komma ur denna post-#blogg100-svacka och njuta av sommaren 2013. Du hittar mig troligen med en kall Kaffi eller iste i handen. Vi ses på Gotland!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...