0

Att sälja sig själv #blogg100

Du är min kopp te (cyan)

Jag får ofta mitt kreativa utlopp i att designa annonser, skyltar, logotyper och dekaler till våra egna produkter på Kränku. Men då är det oftast produkten som säljer i första hand, inte enbart designen. Så jag gjorde ett test och designade inom Kränkus ramar och lade upp det i vår nya webbshop.

Och det gick fint!

En design som fick stå på egna ben. Som sålde slut. Så nu tog vi hem nya och lite större upplagor. Vilken störtskön bekräftelse och det öppnar upp dörren för en ny typ av produkt hos oss och något som gör att min framtid i tebranschen känns ÄNNU roligare och vi breddar oss som tebutik i Sverige.

Designen är gjord i illustrator med mitt eget typsnitt och kopp. Sen är den tillputsad i Photoshop med textur och lite annat småfix.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...