2

Där satt den! Solnedgång över Visby

Tordyveln flyger i solnedgången

Jag ska snart sluta tjata om Timelapse pro. Men jag har inte riktigt kunna gå vidare med mitt liv förrän jag fångat en av de otroligt vackra solnedgångarna från Galgberget här i Visby. Man har inte upplevt vår stad fullt ut förrän man har sett solen gå ner från någon av Visbys höjder. Det är därför vi valde att bo här på berget, det är därför det alltid samlas någon/några bilar varje kväll borta vid galgen – utsikten är fenomenal.

Direkt när jag skaffat appen testade jag ju att fånga en solnedgång. Det gick inte så bra. Sen har jag försökt ett par gånger till men appen drar otroligt mycket batteri och iPhonen har alltid dött och filmen har gått förlorad. Så igår knatade jag ut på balkongen med en batteriladdare i högsta hugg. Jag pluggade in telefonen i väggen och riggade upp den på mitt hemmagjorda stativ. Det blev bra, mycket bra, förutom den lilla detaljen att jag inte hade putsat av vår inglasade balkong. Så ikväll tog jag med en trasa ut och torkade av ett stort område (jag ska putsa hela balkongen.. ehrm.. en annan dag) och gjorde om proceduren med sladd.

622 foton senare var det klart! Solnedgång över Visby. Musik: Cass McCombs – The Lonely Doll.Testa här om filmen krånglar.

Notera flygplanet. Hur molnen rör sig. Hur vattnet liksom sugs ut mot solen. Och hur lamporna tänds nere vid sjukhuset precis på slutet. Och tittar ni riktigt noga så ser ni kanske tordyveln som flyger förbi i ruta sex (bilden).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...