0

Toppen tippkopp #blogg100


En av mina absoluta favoritprodukter som vi säljer på Kränku är Tip Cup. Det är en snygg tebryggare och tekopp i samma konstruktion.

Den prisvinnande Tip Cupen är designad av Laura Bougdanos och Vesa Jääskö och gör din testund både enkel och trevlig. Tack vare sin triangelbotten och inbyggda och avtagbara sil är det lätt att justera styrkan på ditt te efter din personliga smak och du behöver inte fundera på vart du ska lägga silen när du bryggt färdigt.
Dubbelväggad kopp i plast som är skön att hålla. Finns i vitt eller svart.

Vi har precis fått hem ett helt gäng nya efter att den sålde slut förra veckan. Den är i dubbelväggad plast men inte alls plastig att hålla i. Och den fungerar verkligen med att teet hamnar under ovanför vattenytan vid tippning.

Vi använder våra varje dag och ett bra tips är att lägga oolonger och storbladiga teer i det stora utrymme och dricka igenom silen istället.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...