0

Dikt och verklighet #blogg100

20130210-194037.jpg

Jag ska börja skriva lite poesi igen. Det har jag bestämt. Jag och Josefin föll bl a för varandra eftersom vi båda skrev dikter. När vi träffades gjorde vi en diktsamling tillsammans. ”30 dikter” hette den. Vi skrev 15 st var.

För några år sedan startade jag upp ett litet poesiprojekt för att skriva mer. Det rimmar (höhö) rätt bra med tanken bakom #blogg100: 10 dikter på 10 dagar. Jag satte upp tidsramen för att driva på skrivandet och för att fånga upp en viss tidpunkt i mitt liv. Jag gjorde klart #1 och något halvår senare påbörjade jag #2. Minns inte om den blev klar.

Jag ska plocka upp det där igen, men kanske inte under exakt samma former. Jag är sugen på en diktsamling igen. Kanske ett projekt med internetvänner? Social poesi. Eller så.

Någon som vill vara med?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...