0

Ta i trä #blogg100

SSWC-loggan 2011 av Good Wood NYC

När min logga blev utvald till SSWC 2011 så ville jag föreviga det på något speciellt sätt. Efter att jag tidigare under året hade snubblat över några riktigt fina solglasögon i trä hos Good Wood NYC så kikade jag runt lite på deras hemsida. Det visade sig att de även gör specialbeställda produkter i trä och kan skära ut och karva efter beställarens alla möjliga önskemål. Så jag skickade över min design och efter några gulliga mail fram och tillbaka (jag fick t o m bilder på knappen under produktionen) och en väldigt anständig peng landade träloggan i min brevlåda.

När jag sommaren 2012 kikade tillbaka för att skaffa mig ett par läckra solglasögon i trä så hade Good Wood slutat producera sådana. Jag hittade istället Proof Eyewear i Idaho. Jag köpte ett par Provo i bambu och kände mig fin hela sommaren. Tills jag böjde mig över en stol och glasögonen, som låg i bröstfickan på kavajen, knäcktes på mitten. En klar nackdel med ganska tunna glasögon i trä. Men ändå, de månaderna jag fick med mina Proof Provo var lätt magiska.

Köpte glasögon i bamboo från amerikanska Proof. Förälskad! http://bit.ly/McT3nP

Jag börjar redan kika på glasögonen för sommaren 2013, trots missödet med de förra. Jag funderar på dessa, vilka gillar du?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...