2

#SSWC-pepp med hjälp av Good Wood NYC


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1778

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1779

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1922

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1923

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1847

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1848

Glad Oskar

Jag snubblade in på Good Wood NYC underbara hemsida häromdagen. Jag vet inte hur jag hamnade det (antagligen via ett tips på Twitter) men jag fick omedelbara cravings. Om inte de här solglasögonen pryder mitt skäggiga ansikte inom en snar framtid blir jag galen.

I alla fall så kände jag nästan med detsamma att jag också ville föreviga något i trä. Eftersom jag är så glad i min SSWC-logga och vill minnas campet och min design långt framöver skickade jag iväg en beställning på en likadan trädesign som logotypen. Jag tänkte också att det kunde vara kul med en knapp som inte ser ut som den vanliga knappen. Det dröjde inte länge förrän jag styrt upp en mailkonversation med Kathryn på Good Wood där hon bad mig skicka över en högupplöst version av loggan och berättade att det skulle landa på $35 (240 SEK), något som inte framgick på hemsidan. Billigt tyckte jag och skrev ”go!” och sagt och gjort – någon vecka senare (efter en rad trevliga mail fram och tillbaka om hur arbetet fortlöpte) fick jag detta paket på posten:


Ett paket Ett paket

SSWC-loggan 2011 av Good Wood NYC SSWC-loggan 2011 av Good Wood NYC

SSWC-loggan 2011 av Good Wood NYC SSWC-loggan 2011 av Good Wood NYC

SSWC-loggan 2011 av Good Wood NYC

SSWC-loggan (baksidan) 2011 av Good Wood NYC

SSWC-loggan 2011 av Good Wood NYC


Så snygg och detaljrik! Jag är verkligen helnöjd och kommer bära pinnen med stolthet under hela SSWC (och efter). Jag mailade och tackade och passade på att bifoga ett gäng Spotifykoder till mina nyfunna vänner på Good Wood NYC.

Jag mailade precis Kathryn igen och frågade om hon kunde göra fler. Inga problem svarade hon – så om någon är sugen, skriv en kommentar här eller prata med mig på SSWC så beställer vi ett gäng till. De blir billigare per styck om vi kommer upp över 50 st. 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...