0

Musiken borta från önskelistan


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1778

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1779

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1922

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1923

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1847

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /home/odahlbom/public_html/oskardahlbom/blogg/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1848

På tal om listor. Jag har börjat samla mina absoluta måsten på en önskelista nu inför julen, och mycket där är verkligen bara önskningar. Men utrymmet under ”Musik” gapar kusligt tomt. Tidigare år har detta varit det första som jag fyllt i, då det alltid finns ett gäng skivor eller musikrelaterade produkter jag velat ha. Men i år, mycket p g a Spotify, kan jag inte komma på något. Det mesta jag vill ha ”hyr” jag redan på Spotify för 100 kr i månaden, och jag kan lyssna på musiken vart jag än befinner mig. Jag ser inget direkt behov av att fylla hyllorna med flera fysiska CD-skivor, som jag ändå bara rippar av, eller redan lyssnar på via Spotify.

Det som brukar dyka upp är CD-boxar av olika slag, men nu kan jag inte komma på någon jag vill ha, och det känns lite onödigt att söka runt efter musik att önska sig. Kan jag inte komma på det så här direkt, kan det väl inte vara värt att äga?

Jag kanske har blivit för mainstream? De mest obskyra indiebanden återfinns ju inte i Spotify, men då är också chansen rätt stor att de inte går att hitta så lätt på annat vis heller.

Men då kanske Musik-genren ska plockas bort från önskelistan? Är det framtiden? Kommer ”Film” och ”Böcker” också försvinna kommande år p g a Spotify-liknande filmtjänster och läsplattor?

Eller vad säger ni, vad har jag missat att önska mig under Musik? Hjälp mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...